tuev sued testing faclity prototype 

TUEV SUED photo
TUEV SUED logo
TUEV SUED floor plan
TUEV SUED site photo
TUEV SUED section
TUEV SUED plan
TUEV SUED site ploto
TUEV SUED site ploto
TUEV SUED site detail
TUEV SUED site photo
TUEV SUED site photo
TUEV SUED site photo
TUEV SUED sketch

 

For the TUEV SUED Testing Facility Prototype in Mering the letter ''T'' becomes the simple but bold signage for the corporate image of this new building type. Yes, it is functional as well- the building form provides protected space in the front and back of this small unit. With most simple means, the back-lit facade becomes a single one sign at night. A Renault Traffic Design Award 2004. 

SITE: Mering, Germany
YEAR: 2005
PROJECTNUMBER: 018
CLIENT: TUEV SUED
DESIGN: terrain: loenhart & mayr BDA Architects and Landscape Architects